Nešto više od gaming centra!

© Copyright 2022. Sva prava zadržana | TRUE GAMER

TELEFON: 067 009 226
EMAIL: info@truegamer.me

True Gamer

CS:GO – (Counter-Strike Global Offensive) / CS:GO 2

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) je taktička pucačina u prvom licu koju je razvio Valve Corporation, a objavljen je 2012. godine. Igra je dostupna na Microsoft Windows, macOS, Xbox 360, PlayStation 3, te Linux. Igra je doživjela ogroman uspjeh i postala je najpopularnija igra u žanru taktičkih pucačina.

CS:GO je izuzetno popularan zbog svoje duboke mehanike, balansiranog oružja i strategije. Svaka rundu traje 2 minute, a igrači se dijele u dvije ekipe, teroriste i specijalce. Teroristi moraju postaviti bombu, dok specijalci moraju spriječiti teroriste da postave bombu ili ju deaktivirati nakon postavljanja. Igrači mogu kupiti oružja, granate i dodatke sa novcem koji dobivaju za pobjede, ubojstva ili postavljanje bombe. Svaka runda zahtijeva taktičko planiranje, komunikaciju i suradnju kako bi se ostvarila pobjeda.

CS:GO je popularan i u e-sportu, gdje igrači i timovi igraju za nagrade i veliki novac. Svake godine održavaju se nekoliko turnira diljem svijeta, a najveći od njih je CS:GO Major Championship Series. Ovo je najprestižniji turnir u kojem se natječu najbolji timovi svijeta.

Jedna od najvećih prednosti CS:GO-a je njegova prilagodljivost. Postoji nekoliko načina za igranje igre, od kojih svaki ima svoje pravila i zahtjeve. Ovi načini uključuju Klasični način, u kojem se igraju standardne runde, Deathmatch, u kojem se igrači bore protiv svih ostalih, Wingman, u kojem igrači igraju u parovima i mnogi drugi.

CS:GO je također poznat po svom aktivnom razvojnom timu. Valve kontinuirano objavljuje ažuriranja i novi sadržaj za igru kako bi se održao interes i kvaliteta igre. Ova ažuriranja obično uključuju nove mape, oružja i skinove. Igrači mogu također stvarati svoje mape i modove te ih podijeliti s drugim igračima putem radionice Steam.

Valve je spremio iznenadjenje za sve ljubitelje CS:GO igre, tokom ljeta 2023 godine najavljen je izlazak CS:GO 2 igre na Source 2 platformi.

Mozemo ocekivati poboljsanje grafike kao i menhanike. Takdoje, najavljeno je unapredjenje oficijalnih Valve servera u najboljem tick r
ate-u do sad.
Ocekuje se da ce nova verzija izaci u vidu updejta, pa ce igraci biti u mogucnosti da zadrze svoje skinove trenutnog inventorija.

Valve je dijelio CS:GO 2 kljuceve random igracima sirom svijeta, tako da Vi koji upravo citate mozete biti srecan dobitnik kljuca koji mozete provjeriti kada udjete u igricu.
Velika su ocekivanja svih ljubitelja first person igrica u svijetu.

Add Comment