Nešto više od gaming centra!

© Copyright 2022. Sva prava zadržana | TRUE GAMER

TELEFON: 067 009 226
EMAIL: info@truegamer.me

True Gamer

FORTNITE

Fortnite je popularna online video igrica koja je objavljena 2017. godine. Igra je u stilu kraljevske bitke(Battle royal), gdje se do 100 igrača bori da bude posljednja osoba ili tim koji stoji na ostrvu. Igra ima jedinstvenu mehaniku gradnje i omogućava igračima da prilagode svoje karaktere različitim predmetima i opremom.
Fortnite je masovno popularna online video igrica koju je razvio i objavio Epic Games. Igra je prvi put objavljena 2017. godine i od tada je postala jedna od najpopularnijih video igara na svijetu. Dostupna je na širokom spektru platformi, uključujući Windows, macOS, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, iOS i Android.

Fortnite je igra u stilu kraljevske bitke(Battle royal), što znači da je do 100 igrača bačeno na ostrvo i moraju se boriti da budu posljednja osoba ili tim. Ostrvo je ispunjeno oružjem, resursima i drugim predmetima koje igrači mogu koristiti da bi stekli prednost nad svojim protivnicima. Mapa igre se stalno smanjuje, prisiljavajući igrače da se međusobno angažuju i sprečavajući da se mečevi predugo razvlače.

Jedna od jedinstvenih karakteristika Fortnite-a je njegova građevinska mehanika. Igrači mogu sakupljati resurse kao što su drvo, cigla i metal iz okoline i koristiti ih za izgradnju struktura kao što su zidovi, rampe i platforme. Ovo omogućava igračima da kreiraju svoje pokrivanje(Cover), dobiju visoku poziciju i brzo prelaze mapu. Izgradnja je suštinski dio Fortnite-ovog igranja, a savladavanje je ključno da postanete vješt igrač.

Fortnite takođe ima širok spektar opcija prilagođavanja za igrače. Igrači mogu da kupe razne odjeće, opremu i druge kozmetičke predmete koristeći valutu u igri ili pravi novac. Ovi predmeti su čisto kozmetički i ni na koji način ne utiču na igru, ali omogućavaju igračima da se izraze i istaknu od drugih igrača.

Pored režima kraljevske bitke, Fortnite takođe ima nekoliko drugih režima igre.

Add Comment