Nešto više od gaming centra!

© Copyright 2022. Sva prava zadržana | TRUE GAMER

TELEFON: 067 009 226
EMAIL: info@truegamer.me

True Gamer

VALORANT

Valorant je taktička pucačina iz prvog lica koja je razvijena od strane Riot Gamesa i predstavlja jednu od najpopularnijih igara današnjice. Igrači su oduševljeni gameplay-om, mehanikama igre i detaljno osmišljenim karakterima.

Valorant se igra u dvije suprotne ekipe od po pet igrača. Jedna ekipa igra kao napadači, a druga kao obrambeni tim. Cilj igre je da napadači postave bombu na označeno mjesto i zaštite je dok ne eksplodira, a obrambeni tim pokušava spriječiti postavljanje bombe ili je deaktivirati ako je postavljena.

Igrači biraju jednog od 15 različitih agenata, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima. Uz dobru strategiju i taktiku, ove sposobnosti mogu biti ključne za pobjedu u igri.

Igra je dizajnirana za igru u timovima i naglašava važnost komunikacije i suradnje među igračima. Osim toga, igra nudi razne načine igre poput Deathmatcha, Spike Rusha koji je najpopularniji među igračima.

Valorant je poseban po svojim inovativnim anti-cheat mjera, koje su uvedene kako bi se osigurala poštena igra i spriječilo varanje (cheating). Riot Games je također posvetio puno pažnje razvoju esports scene, pa je Valorant postao jedna od najpopularnijih igara na danasnjoj sceni.

Uz sve to, Valorant je i vizualno impresivna igra s modernim i detaljno izrađenim grafikama, što joj daje dodatnu vrijednost. Takođe, igrači mogu prilagođavati izgled svojih agenata uz pomoć kozmetičkih predmeta koji se mogu kupiti u shop-u.

Iako je Valorant relativno nova igra, već je postala vrlo popularna među igračima i okuplja veliku zajednicu igrača širom svijeta. Kao takva, Valorant se smatra jednom od najzanimljivijih i najuzbudljivijih igara na tržištu danas.

U zaključku, Valorant je taktička pucačina iz prvog lica koja nudi izvanredan gameplay, detaljno osmišljene likove i modernu grafiku. Svojom fokusiranosti na suradnju među igračima, ova igra je osvojila srca mnogih igrača diljem svijeta.

Add Comment