Nešto više od gaming centra!

© Copyright 2022. Sva prava zadržana | TRUE GAMER

TELEFON: 067 009 226
EMAIL: info@truegamer.me

Image Alt

O NAMA

TRUE GAMER

nova dimenzija gejminga!

Igraonica „TrueGamer“ je mnogo više od prostora za gejming – u pitanju je prva i jedina igraonica u Crnoj Gori s kompletnim premijum gejming ugođajem kreiranim po ukusu najzahtjevnijih gejmera. Od super-brze premijum gigabitne internet konekcije, preko najkvalitetnijih PC konfiguracija i najnovijih PS5 konzola spremnih da odgovore na sve savremene gejming zahtjeve, pa do najudobnijih gejming fotelja i bogatih opcija za osvježenje i opuštanje nakon zahtjevnih mečeva – „TrueGamer“ je tu da ti obezbijedi do sada nezabilježeno gejming iskustvo u Crnoj Gori!

„TrueGamer“ je počeo s radom u septembru 2021. godine i to u objektu koji se prostire na više od 200 m2. Ovako veliki prostor pažljivo je prilagođen svim standardima i maksimalnom ugođaju tokom igranja. Pošto nam je stalo do toga da obezbijedimo zdravu atmosferu, potrudili smo se da naše prostorije pruže maksimalan komfor tokom igranja: opremili smo ih najsavremenijim klima uređajima i prečišćivačima vazduha, a osim prostorija za gejming obezbijedili smo i dodatni prostor – čekaonu – u kojoj su na raspolaganju automat s pićem i grickalicama, kao i zona za pušače uređena po najsavremenijim standardima. Gostima naše igraonice na raspolaganju je i obližnji kafe, a da bi obezbijedili pravi premijum ugođaj kreirali smo i sistem poručivanja preko računara – dakle, igraš, uživaš i samo naručiš osvježenje! I to iz najudobnijih HP Omen Citadel Gaming fotelja koje smo pažljivo odabrali nakon testiranja različitih modela na tržištu! HP Citadel fotelje imaju poboljšana i veoma udobna sjedišta, specijalno dizajnirane dodatke za potporu vrata i lumbalnog dijela kičme, kao i naslone za ruke sa 4D rotacijom koji se mogu pomjerati u svim pravcima po želji korisnika!

U našoj igraonici na raspolaganju je šesnaest PRO i pet ELITE računara, kao i četiri PS5 konzole. Na PRO računarima ugrađeni su AMD Ryzen 5 5800X procesori sa 8 jezgara i radnim taktom do 4,7 GHz, a imaju 4MB L2 i 32MB L3 keš memorije; ASUS ROG Strix GeForce 3080 OC grafičke kartice sa 12GB najnovije GDDR6X memorije, drugom generacijom ray-tracing procesorskih jezgara i trećom generacijom tensor procesorskih jezgara specijalno podešenih za najnoviju Nvidia DLSS tehnologiju koja pruža fantastične performanse tokom igranja u 4K rezoluciji; 4 slota od po 8GB najnovije Kingston Fury Renegade DDR4 RAM memorije sa 5333 megatransfera po sekundi; te super-brzi SAMSUNG 980 PRO NVMe SSD disk sa 1TB memorije i kapacitetom od 7000 MB/s za čitanje i 5000 MB/s za pisanje podataka! PRO konfiguracije su povezane sa 27“ ROG Strix XG27AQ gejming monitorima koji emituju sliku u WQHD rezoluciji od 2560×1440 piksela, imaju stopu osvježavanja od 170Hz i odziv od 1ms! Tu su i ASUS ROG Gladius III Wireless gejming miš sa 26000 DPI, mehanička tastatura ROG Strix Scope RX i gejming slušalice Asus ROG Delta S koje imaju specijalno podešen mikrofon za uklanjanje pozadinskog šuma i pružaju ugođaj zvuka visokog kvaliteta po standardu Hi-Res ESS 9281 QUAD DAC .

Za najzahtjevnije gejmere pripremili smo trenutno najbolje na tržištu: ELITE konfiguracije koje nude besprekorne performanse u visokoj rezoluciji s maksimalnim brojem kadrova u sekundi (fps)! ELITE računare pokreće procesorska zvijer AMD Ryzen 9 5900X sa 12 jezgara i radnim taktom do 4,8 GHz, te 6MB L2 i 64MB L3 keš memorije; ASUS STRIX OC verzija trenutno najbolje grafičke kartice na tržištu Nvidia GeForce 3090 s impozantnih 24GB GDDR6X memorije i tensor procesorskim jezgrima koja podržavaju DLSS tehnologiju za output u 8K rezoluciji; 4 slota od po 8GB najnovije Kingston Fury Renegade DDR4 RAM memorije sa 5333 megatransfera po sekundi; te 2x SSD diska SAMSUNG 980 PRO NVMe SSD disk sa 1TB memorije i kapacitetom od 14000 MB/s za čitanje i 10000 MB/s u raid 0! ELITE računari povezani su s fantastičnim ASUS ROG Swift PG279QM 27“ gejming monitorima koji emituju sliku u QHD rezoluciji od 2560×1440 piksela, imaju stopu osvježavanja od 240Hz, odziv od 1ms i posebnu tehnologiju za poboljšan prikaz kontrasta i boja DisplayHDR 400. Tu su i lagane a moćne gejming slušalice Asus ROG Delta S koje imaju specijalno podešen mikrofon za uklanjanje pozadinskog šuma i pružaju ugođaj zvuka visokog kvaliteta po standardu Hi-Res ESS 9281 QUAD DAC, mehanička gejming tastatura ROG Claymore II i gejming miš Asus ROG Gladius III Wireless sa 26000 DPI!

Prilikom sastavljanja svih konfiguracija koristili smo najkvalitetnije termalne paste na tržištu koje obezbjeđuju najbolji odvod toplote s komponenti, čak i tokom najzahtjevnijeg korišćenja.

Ukoliko više voliš konzole, na raspolaganju su dvije sobe s najnovijim PS5 konzolama i televizorima Hisense SmartTV U8 65“ koji će ti pružiti maksimalan užitak u 4K rezoluciji i s pratećom tehnologijom obrade zvuka Dolby Atmos Immersive Sound!

Jedini smo u Crnoj Gori koji korisnicima nude gigabitnu internet konekciju (da, protok od 1Gbps!) i to kroz specijalno rađenu LAN mrežu koja ima direktnu vezu s data centrima, što osigurava nesmetan protok podataka uz najniži ping! Znamo da u presudnim momentima i jedna milisekunda može da bude važna i zato želimo da ta milisekunda bude na tvojoj strani! Uz to, naša mrežna struktura konstantno se nadgleda i testira kako bi obezbijedili nesmetano funkcionisanje internet konekcije. Za naše goste obezbijedili smo i potpuno besplatnu, super-brzu, 5G Wi-Fi i  dual-band Wi-Fi konekciju (2,4 i 5 GHz).

Rezervaciju za korišćenje računara i konzola možeš odraditi i onlajn, nakon što kreiraš besplatan korisnički nalog. Na raspolaganju su dvije opcije korišćenja naših usluga: post-paid ili tzv. sistem „na otvoreno“ koji ti omogućava vremensku fleksibilnost, kao i sistem deponovanja po kojem unaprijed određuješ satnicu za korišćenje uređaja. Plaćanje se vrši na licu mjesta, a naše radno vrijeme je od 10:00 do 2:00 h.

Osim usluga korišćenja gejming opreme, bavimo se i prodajom na tržištu najkonkurentnije ASUS ROG gejming opreme. U saradnji s kompanijom ASUS nudimo gejming komponente, periferije i monitore, a više detalja možeš naći na stranici „(ime stranice)“.

Prati našu zvaničnu stranicu i budi u toku sa sjajnim projektima koji su u pripremi: uskoro će biti obezbijeđena i posebna soba za stream, kao i video bim na obližnjoj zgradi preko kojeg će moći da se prate svi mečevi iz naše igraonice i to u opuštenoj ljetnjoj atmosferi!

Pozivamo te da zaviriš u novu dimenziju gejminga – igraonica „TrueGaming“8

0 +
PC Računara
0 +
Sony Playstation 5