Nešto više od gaming centra!

© Copyright 2022. Sva prava zadržana | TRUE GAMER

TELEFON: 067 009 226
EMAIL: info@truegamer.me

True Gamer

UFC 4 Playstation 5

UFC 4 je borbena video igrica mešovitih borilačkih veština (MMA) koju je razvio EA Sports i objavljen 2020. Sadrži poboljšanu mehaniku igranja, nove modove i prošireni spisak boraca iz organizacije Ultimate Fighting Championship (UFC).
UFC 4 je najnoviji deo popularne serije video igrica UFC, koju je razvio EA Sports i objavljen u avgustu 2020. za PlayStation 4 i XBOX One konzole. Igra sadrži niz poboljšanja i novih dodataka od svog prethodnika, UFC 3, uključujući ažuriranu mehaniku igranja, nove modove i prošireni spisak boraca iz UFC organizacije.

Igra u UFC 4 se vrti oko simuliranih MMA borbi, sa igračima koji preuzimaju kontrolu nad borcima i takmiče se protiv protivnika u ringu. Igra sadrži niz različitih stilova i tehnika borbe, uključujući udarce, hvatanje i slično, a igrači mogu da prilagode pokrete i atribute svojih boraca kako bi odgovarali njihovom željenom stilu igre.

Jedan veliki novi dodatak u UFC-u 4 je uvođenje kontrola „pomaganja u hvatanju“, koje omogućavaju igračima da izvode naprednije poteze hvatanja sa pojednostavljenim unosima dugmadi. Ova funkcija ima za cilj da učini hvatanje pristupačnijim za nove igrače, dok i dalje omogućava iskusnim igračima da izvode složenije tehnike.

Još jedan veliki novi režim u UFC 4 je „Blic bitke“, koji je onlajn režim za više igrača koji suprotstavlja igrače jedni protiv drugih u brzim borbama u jednoj rundi sa randomizovanim skupovima pravila. Ovaj režim je dizajniran da bude ležernija i brza alternativa tradicionalnim rangiranim režimima igre za više igrača.

Igra takođe sadrži prošireni spisak boraca, uključujući preko 200 UFC boraca iz stvarnog života iz svih težinskih kategorija, kao i nekoliko novih “legend” boraca poput Brusa Lija i Majka Tajsona. Svaki borac ima svoju jedinstvenu statistiku, pokrete i stil borbe, a igrači mogu da unaprede svoje borce i zarade novu opremu i opcije prilagođavanja dok napreduju kroz različite režime igre.

Što se tiče prezentacije, UFC 4 ima poboljšanu grafiku i animacije u poređenju sa prethodnim igrama u seriji, sa realističnijim modelima likova i animacijama lica. Igra takođe sadrži novi tim za komentarisanje, sa bivšim UFC borcima Danijelom Kormijerom i Džonom Anikom koji pružaju analizu borbi u realnom vremenu tokom igre.

Sve u svemu, UFC 4 je sveobuhvatna i visoko uglađena MMA borbena igra koja nudi niz modova i funkcija kako za povremene tako i za hardcore ljubitelje sporta. Sa svojom poboljšanom mehanikom igranja, proširenim spiskom i novim modovima kao što su Blitz Battles, to je dostojan dodatak UFC franšizi video igrica.

Add Comment