Nešto više od gaming centra!

© Copyright 2022. Sva prava zadržana | TRUE GAMER

TELEFON: 067 009 226
EMAIL: info@truegamer.me

True Gamer

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled je trkačka video igrica razvijena od strane Beenoxa i objavljena od strane Activisiona 2019. godine. To je obnova originalne igre Crash Team Racing iz 1999. godine sa novim grafičkim osveženjima i dodatnim sadržajem.
Crash Team Racing Nitro-Fueled je remake popularne trkačke video igre Crash Team Racing iz 1999. godine, koju je razvio Beenox i objavio Activision za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch u junu 2019. godine. Igra sadrži osnovni koncept originalne igre – igrači se takmiče u trkama na šarenim stazama sa nizom likova iz sveta Crash Bandicoota – sa novim vizuelnim osveženjima, zvučnim efektima i dodatnim sadržajem.

Igrači mogu da odaberu između 26 različitih likova, uključujući Crash Bandicoota, Doktora Nefarija, Cortexa i mnoge druge. Svaki lik ima svoje jedinstvene sposobnosti, pa igrači mogu da odaberu onog koji najbolje odgovara njihovom stilu igre. U igri se nalazi niz različitih staza sa preprekama, skokovima i padovima koje će igrači morati da pređu što brže mogu kako bi pobedili svoje protivnike.

Jedan od ključnih novih dodataka u Crash Team Racing Nitro-Fueled je uvođenje online moda za multiplejer. Igrači mogu da se takmiče jedni protiv drugih u online trkama na različitim stazama, pokušavajući da ostvare najbolje vreme. Takođe postoji i lokalni multiplejer režim, u kojem do osam igrača može da se takmiči u split-screen modu na jednoj konzoli.

Igra takođe sadrži i novi sadržaj, kao što su dodatne staze, likovi i kozmetički predmeti koje igrači mogu da otključaju dok napreduju kroz igru. Takođe se može pristupiti originalnom sadržaju iz prvobitne igre kao što su staze, likovi i režimi igre.

Grafika u igri je oštra i šarena, sa novim vizuelnim efektima koji unapređuju originalni izgled igre. Zvučni efekti takođe su ažurirani, sa novim zvukovima motora i zvučnim efektima koje daju trci novi život.

Sve u svemu, Crash Team Racing Nitro-Fueled je zabavna i zanimljiva trkačka igra sa prelepim vizuelnim efektima, puno sadržaja i raznovrsnim načinima.

Add Comment