Nešto više od gaming centra!

© Copyright 2022. Sva prava zadržana | TRUE GAMER

TELEFON: 067 009 226
EMAIL: info@truegamer.me

True Gamer

FIFA Playstation 5

FIFA je jedna od najpopularnijih sportskih igara na svijetu. Igrači mogu kontrolisati svoje omiljene fudbalske klubove i reprezentacije kako bi se takmicili protiv drugih igrača ili AI protivnika. Igra sadrži realističnu grafiku i fiziku, što igračima pruža osjećaj autentičnog iskustva igranja nogometa.

Jedna od glavnih značajki FIFA-e je njen sustav Ultimate Team (FUT). Ovaj sustav omogućuje igračima da stvore svoje vlastite timove kombinovanjem različitih igrača iz različitih klubova i liga. Igrači mogu zaraditi novac igrajući utakmice i kupujući i prodajući igrače na virtualnom tržištu. Ovaj sustav je postao toliko popularan da se organiziraju čak i takmicenja na svjetskim prvenstvima.

Igrači takođe mogu igrati karijeru kao igrač ili menadžer. U karijeri igrača, igrači započinju s niskom razinom i pokušavaju napredovati kroz klubove i reprezentacije kako bi postali najbolji igrači na svijetu. Karijera menadžera pruža igračima mogućnost da upravljaju svojim vlastitim klubovima, vodeći igrače, birajući taktike i upravljajući financijama kluba.

Osim toga, igra nudi i razne načine igre kao što su “Kick Off” i “Volta Football”. “Kick Off” omogućuje igračima da igraju klasični nogometni meč protiv drugih igrača ili AI protivnika, dok “Volta Football” omogućuje igračima da igraju ulični nogomet.

FIFA takođe ima vrlo aktivnu esports scenu, s FIFA eWorld Cup-om kao vrhuncem sezone. Ovaj turnir okuplja najbolje FIFA igrače iz cijelog svijeta koji se takmiče za titulu FIFA svjetskog prvaka.
FIFU mozete igrati u TrueGamer-u uz najbolji ambijent, opremu i udobnost.

Add Comment